1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bedava döner izdiham yarattı

Adıyaman'da bir restoranda bedava döner dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.

Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir restoran, sulu yemek ve ızgara çeşitlerinin yanı sıra müşterilerin ilgisi üzerine et döner satmaya başladı. Et dönerin tanıtımı cadde üzerinde bulunan bir kaldırımda gerçekleşince izdiham yaşandı.

Bedava et döner dağıtımına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, bir kap pilav ve döner alabilmek için zaman zaman birbirlerini ezdi. Dağıtım okul çıkış saatine denk gelince kalabalığın büyük çoğunluğunu öğrenciler oluşturdu. Tanıtım nedeniyle yüzlerce kişiye et döner dağıtılırken, dağıtımı yapan personeller kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kalabalığın beklenenden daha çok olduğunu söyleyen restoran sahibi Tarık Yapıcı, amaçlarının restoranda yapımına başlanılan et döneri vatandaşlara tattırmak olduğunu belirterek, "Talep üzerine artık et döner üretimine başlıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımıza ürettiğimiz dönerdeki etin kalitesini göstermek için et döner ve pilav ikramında bulunduk. İkramımızı alan vatandaşların dönerimize bakış açılıları olumlu yöndeydi. Bizde bugünden sonra et döner hizmetini restoranımızda başlattık" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 15:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?