1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bedirhan Gökçe sevenleriyle buluştu

Türkiye'nin en sevilen şiir ustalarından şair Bedirhan Gökçe, Adıyaman'da sevenleriyle buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Vefa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin davetlisi olarak Adıyaman'a gelen şair Bedirhan Gökçe, Adıyamanlı sevenleriyle bir araya geldi. Hisar Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse'nin yanı sıra Vefa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yıldız Nazlı Çelebi, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Vefa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Çelebi, Adıyaman halkına günün anlam ve önemine yakışır bir gece yaşatmayı hedeflediklerini dile getirerek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

Ardından konserine geçen Bedirhan Gökçe yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Başından geçen ilginç olayları da anlatan Gökçe, seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Keyifli dakikalar yaşayan davetliler, Gökçe'in duygusal şiirleri karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Adıyaman'ı fazla gezme şansı bulamadığını açıklayan Bedirhan Gökçe ise, kente hayran kaldığını özellikle insanlarının çok sıcakkanlı olduğunu vurgulayarak, "Adıyaman insanı şiir dinlemesini bilen, kalitelisi tartışılmaz bir kitle. Çocukları bile şiir okunurken, dinlemesini biliyor. Yaptığım radyo programında da bunu dile getireceğim. Adıyaman'a gelmekten çok mutlu oldum. Bugün bana Adıyaman'a verilen değer ve gösterilen sevgi seli karşısında Adıyaman'a tekrar gelebileceğimi ifade etmek istiyorum.

Adıyaman'a gelme noktasında davetlere açığım" şeklinde konuştu.

Korsan albümler nedeniyle albüm yapmayacağını açıklayarak sevenlerini üzen Gökçe, ancak single albüm çıkartabileceğini sözlerine ekledi. Gecenin sonunda dernek üyeleri tarafından Bedirhan Gökçe'ye tablo hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:17:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?