1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Beklentilerimizi karşılayamadılar!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'un basın sözcüsü Yunus Emre Doğan tarafından takımdan ayrılan sporcularla ilgili basın açıklaması yapıldı.

Yunus Emre Doğan, Adıyamanspor Kulübü'nün her sezon uyguladığı genç transfer politikasını, spor kamuoyunun isteği üzerine bu sezon değiştirerek tecrübeli futbolcu alımına gidildiğini söyledi. Sezon başında kulübün bütçesini aşan bazı futbolcuların beklentilerini karşılamadığını kaydeden Doğan, "Bütçemizi aşan bazı futbolcuları beklentileri karşılamak adına kadromuza katmış ve hedefi Play-Off olarak belirledik. Ancak ilerleyen haftalarda hem yönetim olarak bizim, hem de taraftarlarımızın çok şey beklediği bu futbolcularımızdan beklediğimiz verimi bir türlü alamadık. Maddi sıkıntılar içinde olan kulübümüze gereken destek verilmemekle beraber yapılan yorumlar son derece üzücüdür. Gurubumuzda yer alan diğer takımların bütçelerinin bizden fazla olmasına rağmen, gurupta 26 puan toplayarak başarılı yerde olduğumuzu söyleyebiliriz. Ancak bu sonuç beklediğimiz bir sonuç değildir. Son günlerde kamuoyunda konuşulan ve basında haber olarak yer alan bazı iddialarda kulüple ilişkisi kesilen futbolcuların adı ve gönderiliş şekilleri hakkında bir takım yorumlar yapılmıştır" dedi.

Doğan ayrıca, "Kulüple ilişkisi kesilen futbolcular arasında bütçeyi aşan alacaklarının yanı sıra sezon başından beri bekleneni bir türlü veremeyen ve sakatlıktan kurtulamayarak devreyi kapatan Hakan Genç ile kulüp menfaatleri göz önünde bulundurularak hiçbir sorun yaşanmadan karşılıklı anlaşarak ilişkisi kesilmiştir. Söz konusu diğer bir futbolcumuz olan 3. kaleci Cihan ile transferin son gününde anlaşmaya varılmıştı. Ancak geride kalan süre zarfında takıma uyum sağlayamadığı gözlenmiş; kulüpten gönderilmiştir. Kaleci Cihan'ın yerine Bolu kampında sakatlanan ve 4 aydır tedavisi süren Muhammed tekrar takıma dahil edilmiştir. Yine gönderilen futbolcular arasında stoper mevkiinde forma giyen Mahmut Eflatun'un ile takımdaki stoper sayısının fazlalığı göz önüne alınarak karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştır. Bir diğer futbolcumuz olan ve şu ana kadar oynadığı futbol ile takıma son derece faydalı olan Yasin Palaz'a alacağı olan transfer taksitinin büyük bir bölümü verilmiş, geri kalan az miktarda ki alacığının da sonrası ödeneceği taahhüdünü kabul etmeyerek ciddi anlamda maddi sıkıntılar çeken kulübümüzden diğer alacaklarını da istemiştir. Yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya yanaşmayan ve Ocak ayında takımdan ayrılmak istediğini söyledi" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 17:13:04
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 18:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?