2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Belediye çalışmalara devam ediyor

Adıyaman Belediyesi Yunus Emre Mahallesi'nde yapımına başladığı Yunus Emre Parkı'nı bitirme aşamasına getirdi.

Parkta yapılan çalışmalar kapsamında, Yunus Emre parkına bir süre önce çocuk oyun grupları ve oturma bankları monte edilmişti. Parkın şu sıralar yeşillendirme çalışması yapılıyor. Bu çerçevede yeşil alan için ayrılan alanlara çam fidanları dikiliyor. 2 bin metrekare alanda yapılan çocuk parkı, içerisinde yeşil alan, çocuk oyun grupları ve oturma bankları gibi ayrıntılar yer alıyor.

Yeşile ve çevreye önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Şehrimizi daha modern, çağdaş ve yaşanabilir bir kent konumuna getirmek için projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu eksende Yunus Emre Mahallemizde 2 bin metrekare genişliğinde standartlara uygun ve modern bir şekilde güzel bir park yapıyoruz. Bugün burada bitkilendirme çalışmalarına başladık. Bu yönde sürdürdüğümüz çalışmaları kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız" dedi.

Adıyaman Belediyesi olarak Yunus Emre Parkı'nda yaptıkları çalışmaların engellendiğine de vurgu yapan Başkan Büyükaslan, "Bazı duyarsız vatandaşlarımız çalışmalarımızı hazmedemedikleri için buradaki hizmetlerimizi engellemeye çalışmaktadırlar. Kim olduğu bilinmeyen kişi ya da kişiler, parkın içine daha yeni yerleştirdiğimiz 4 bankı parçalamış ve 1 tanesini de çalmışlar. Ayrıca tahterevalliyi tahrip etmiş ve döküm çeşmesini de kırmışlar. Bu tür eylemler hepimizi üzüyor ama biz şehrimize en güzel hizmeti yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 18:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?