7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Belediye futbol turnuvası başladı

ADIYAMAN BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Adıyaman Belediyesi birimler arası 6. geleneksel futbol turnuvası Belediyespor Tesisleri'nde başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kültür faaliyetleri kapsamında başlattığı birimler arası futbol turnuvasının; personeller arası kaynaşmanın sağlanması, moral ve motivasyonun artırılmasıyla ve daha verimli hizmet üretilmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi. Belediye başkanlığına bağlı tüm birimlerin katıldığı futbol turnuvasında; 11 takım yer aldı. 2 grup halinde lig usulü gerçekleşecek olan turnuva da grup maçlarının yaklaşık 1 ay süreceği öğrenildi.

Herkes İçin Futbol hakemlerinin yöneteceği karşılaşmalar 2 devre 40'ar dakika oynanacak. Gruptan çıkan takımlar çeyrek final ve yarı finali geçmeleri halinde finalde mücadele verecekler.

Turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Her yıl düzenlediğimiz birimler arası futbol turnuvası bu sezon yine ayrı bir heyecanla başladı. Belediye yönetimi olarak yapılan hizmetlerde personelimizin çalışma koşulları ve şartlarına da önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın personelimizden daha iyi verim alabilmesi için bu tür kültür faaliyetlerine ihtiyaç vardır. Bu tür organizelerle personelimizi bir nebze de olsa stresten uzaklaştırarak moral ve motivasyonlarını yüksek tutuyoruz. Yaklaşık 1 ay sürecek olan turnuvada tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 16:16:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 17:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?