6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Belediye göz açtırmıyor

ZABITALAR SEBZE VE MEYVELERİ DENETLEDİ

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ekiplerinin meyve ve sebze denetimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşın sağlığını önemsediklerini vurguladı.

Adıyaman Belediyesi Sebze Hali Müdürlüğü ekipleri kayıt dışı, kalitesiz sebze ve meyve satıcılarına göz açtırmıyor. Hal Müdürlüğü denetim ekiplerince bir taraftan şehir girişine kontrol ve denetim noktası oluşturularak gerekli kontroller yapılırken, öte taraftan manav, market ve semt pazarlarına yönelik sıkı denetim yapılıyor. Kayıt dışı ve kalitesiz ürünlerin Adıyaman'a girmesini önlemek amacıyla denetimlerini bundan böyle daha sık ve yoğun bir şekilde sürdüreceklerini dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini kaydetti.

Başkan Büyükaslan, "Halkımızın sofralarına kalitesiz ve kayıt dışı ürünlerin sokulmaması için yoğun gayret gösteriyoruz. Bu anlayışla manav, market ve semt pazarlarına yönelik denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın sağlıklı sebze ve meyve tüketmesidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 15:48:01
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 01:27:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?