4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Belediye kriz merkezi oluşturdu

Adıyaman Belediyesi yoğun kış şartlarını göz önünde tutarak, doğal afetlere karşı mücadele etmek için kriz merkezi oluşturdu.

Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Samsatlıoğlu başkanlığında kurulan kriz merkezinde 20 ekip bulunuyor. Ekibin 24 saat hazır bekletildiği bildirildi. Kar ve yağmur yağışına karşı şehiriçi ulaşımınin aksamaması, meydana gelebilecek sel baskınları, kapanan cadde ve sokaklar, tıkanan rögarların açılması ve meydana gelebilecek doğal afetlere müdahale etmek için Adıyaman Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri, Basın ve Halkla İlişkiler, İtfaiye, Zabıta ve Su İşleri Müdürlüklerinden oluşturulan 20 ekip kış şartları ile mücadele edecek.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, muhtemel buzlanmaya karşı kullanılmak üzere depoları tuz ile doldurduklarını belirterek, "Yaya ve araçlar ile dışarı çıkan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ekiplerimizin vidanjör ve motopompları hazır bir şekilde bekliyor. Gece ve gündüz çalışarak vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlayacağız" dedi.

adıyaman
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 11:43:57
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 13:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?