1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Belediyeden ATSO'ya arazi sözü

Adıyaman Ticaret Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Mustafa Uslu, yeni hizmet binasının yapımıyla ilgili belediyenin kendilerine arazi sözü verdiğini kaydetti.

ATSO Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret etti. Vali Ramazan Sodan'ı ziyaretinde müjde veren ATSO Başkanı Mustafa Uslu, ATSO'nun en büyük sıkıntılarından bir tanesinin hizmet binalarının yetersiz olması olduğunu belirterek, "Yeni yönetimle olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi yeni hizmet binası yaptırmak olduğunu söylemiştim. Bu konuyla ilgili belediye başkanından sözünü aldık. 7-8 dönümlük bir hazine yeri var. Bu arazinin sözünü aldık. Bu bizi mutlu etti. İnanıyorum ki çok kısa bir zaman içersinde arsa işimiz hallolmuş olacak. En kısa zaman içerisinde hizmet binamızı gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Vali Ramazan Sodan ise, yeni seçilen yönetimin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bende yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Adıyaman için el birliği içerisinde çalışacağız. Kendilerine gelecekte Adıyaman'a güzel hizmetler yapmalarını diliyorum ve ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 23:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?