6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Belediyeden eğitime destek

Adıyaman Belediyesi eğitime destek vermek amacıyla merkezde bulunan okulların bahçelerini asfaltlayarak güzel görünümlere kavuşmalarını sağlıyor.


Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilerleyen zamanlarda kötü durudaki okulların bahçelerini asfaltlamak için çalışmalarına başladı.


İlk olarak Erkek İmam Hatip Lisesi bahçesini asfaltlayan ekiplerin çalışmalarını gören Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri kendi okullarının da asfalt yapılmasını istedi.


Eğitime destek adı altında bugüne kadar birçok okulun bahçesine asfalt yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Aydınlık Türkiye'nin yarınlarını vaad eden genç nesillerimize her türlü imkanı sağlamak amacıyla bu ve benzeri çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Okul bahçesine asfalt yapmak belediyelerin görev tanımı uhdesinde olmamasına rağmen, bu gibi çalışmalarımızı her zaman yapıyoruz. Biliyoruz ki, bugünün genç nesilleri yarının yöneticileri olacaktır. Amacımız, yarınki yöneticilerimizin daha dinamik, çağdaş ve enerji dolu olmalarıdır. Bunun için gerekli alt yapının sağlanması noktasında üstümüze düşeni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 12:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay gökay IP: 88.252.51.xxx Tarih : 26.09.2007 11:17:22

ilk önce imam hatip mi :) saygılar