1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Belediyeden eğitme destek

Adıyaman Belediyesi tarafından eğitime destek verilmesi kapsamında 100. Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesine çevre düzenlenmesi yapıldı.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Yenisanayi Mahallesi'nde bulunan 100. Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçesine çevre düzenlemesi ve sıcak asfalt yaptı. Şehir merkezinde hizmete ihtiyaç duyulan her yere imkanlar doğrultusunda hizmet götüreceklerini belirten Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, “Halka hizmet, Hakka hizmettir” dedi.

Başkan Büyükaslan, "Belediyenin görev tanımı dışında olmamasına rağmen bugüne kadar birçok okulun bahçe düzenlemesini yaptık. Bu konuda talepte bulunan okul yöneticilerine imkanlarımız dahilinde olumlu cevap verdik. Son olarak 100. Yıl İlköğretim Okulu yetkililerinden gelen talebi değerlendirerek söz konusu okulların bahçesine beton asfalt yaptık. Amacımız aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak. Bu ve benzeri hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 11:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?