1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Belediyeden H1N1 temizliği

ADIYAMAN BELEDİYESİ'NDEN H1N1 TEMİZLİĞİ

Adıyaman Belediyesi ekipleri minibüs durakları ve camileri domuz gribi nedeniyle temizliyor.

Belediye ekipleri H1N1 virüsüne karşı önlem almak amacıyla insan sirkülasyonunun yoğun olduğu minibüs durakları ve camileri özel temizlik maddeleriyle yıkamaya başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şehir genelinde yapılan rutin temizlik çalışmalarına ek olarak, son günlerde etkisini tüm yurtta gösteren ve can kayıplarına neden olan H1N1 virüsüne karşı vatandaşların yoğun olduğu mekanlar tek tek yıkanıyor. Minibüs durakları, camiler ve ziyaretgahların tamamı temizleniyor.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak ekiplerin temizlik yaptığını belirterek, "Belediye olarak da üzerimize düşen neyse onu yapacağımızdan herkes emin olsun. Bu kapsamda ilgili müdürlüğümüz insanların yoğun olduğu mekanlarda gerekli çalışmalara başladı. Bu işlemler, çeşitli temizlik ürünleri kullanılarak hazırlanan özel bir temizlik maddesiyle gerçekleşiyor. Sonuçta bu halk sağlığı ve halk sağlığını korumak her kurumun olduğu kadar Adıyaman Belediyesi'nin de görevidir. Bu görevi eksiksiz ve çağın gereksinimlerine göre yerine getirmeye çalışıyoruz. Önemli olan insan sağlığıdır. Sağlık hiçbir şeyle ölçülemez" şeklinde konuştu.

ADIYAMAN BELEDİYESİ'NDEN H1N1 TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 14:11:05
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 15:53:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?