1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Belören'liler Polonya'dan döndü

Comenius Projesi kapsamında Polonya'yı ziyaret eden Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Belören İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencileri Türkiye'ye döndü.

İlçeye bağlı Belören Beldesi'nde bulunan Belören İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Comenius Projesi "Learnin Through Culture" kapsamında 28 Mart 2009 tarihinde Polonya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Polonya'nın Lubliniec kentine giden Okul Müdürü Mustafa Erpak, İngilizce Öğretmeni H. Ali Bakbak, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cebrail Göksu, Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz Yıldırım, Fen ve Teknoloji Öğretmeni F. Semih Çetin, Sınıf Öğretmeni V. Harun Uçar ve okul öğrencilerinden İbrahim Çiçek ile Naim Bakır, ziyareti tamamlayarak okullarına döndü.

Geziye katılan öğretmenler, ziyaret edilen okul ile ilgili izlenimlerini diğer öğretmen arkadaşlarıyla paylaşarak yapılan ziyaretin önemine değindiler. Karşılıklı bilgi ve kültür alışverişinin yaşandığı bu tür etkinliklerin paylaşım açısından faydalı olduğunu belirten öğretmenler, "Gördüğümüz öğrenci aktiviteleri, öğrencilerimiz açısından da önemli kazanç sağlayacaktır. Bu tarz projeler okullar açısından çok önemli" diye konuştular.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 10:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?