1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Besni Belediyesi çöp kovası dağıttı

Besni Belediyesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafa çöp kovası dağıttı.

Besni Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki görüntü kirliliğinin önlenmesi ve caddelerin daha temiz ve hijyenik olması için esnaflara plastik çöp kovaları dağıttı.

Atatürk Caddesi üzerindeki esnafa dağıtılan çöp kovalarını alan esnaf bundan sonra çöplerini çöp kovalarında istifleyecek.

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, esnafın tek tip çöp kovası kullanmasının görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağını belirtti. Serter, "İlçemizdeki görüntü kirliliğinin ortadan kalkması amacıyla Besni Belediyesi olarak esnaflarımızın dükkanları önünde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan tek tip olmayan plastik ve teneke çöp kovalarımızı kaldırarak yerlerine daha güzel görünümlü plastik çöp kovaları dağıtımı yaptık.

Amacımız ilçemizdeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak ve çöp kovalarının tek düzen olmasını sağlamaktır. Bu konuda esnafımıza büyük iş düşmektedir. İşyerlerinde oluşan çöpleri düzenli olarak poşetleyerek belediyemiz tarafından dağıtılan çöp kovalarına koyarak, belediyemiz temizlik ekipleri personellerine teslim etmeleri gerekmektedir. Hem bu sayede ilçemizin görüntü kirliliği ortadan kalkmış olur hem de daha temiz bir toplum oluşturmuş oluruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 14:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?