2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Besni Belediyesi'nde okuma saati

Besni Belediyesi, insanlara okuma alışkanlığını kazandırmak ve "Türkiye Okuyor Projesi"ne destek vermek için "Okuma Saati" uygulaması başlattı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından başlatılan "Türkiye Okuyor Projesi" kapsamında ülke genelinde başlatılan "okuma saati" uygulaması, Besni Belediyesi'nde de start aldı. Başlatılan uygulama kapsamında belediye çalışanları her gün 30 dakika kitap okuyor.

Kitap okuma saatlerinde vatandaşların işlerinin aksatılmadığını belirten Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, kitap okumanın kamuda çalışanlar açısından önemli kazanımlar sağlayacağını kaydederek, "Kitap okumanın, hizmet içi eğitim olarak önemli bir işlev sağlayacağına inanıyorum. Bu kampanya kapsamında personelimizin anlama güçlerinin artacağını, cümlelerini düzgün kuracaklarını ve gençlerimize örnek olacaklarını düşünüyorum" dedi.

Uygulamanın gönüllülük esasına dayalı olarak yapıldığını vurgulayan Öztürk, bu çerçevede daireleri zaman zaman ziyaret ederek bu gönüllülüğe ne kadar uyulduğunu denetleyeceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 17:06:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?