1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Besni Eğitim Bayramı sürüyor

Dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı olma özelliğini taşıyan 10. Besni Eğitim Bayramı, geziler ve açılışlarla devam ediyor.

Besni Devlet Hastanesi önünde kortej yürüyüşü ile başlayan 10. Besni Eğitim Bayramı coşkulu geçiyor. Yürüyüş sonrasında Şire pazarında düzenlenen törenle devam eden kutlamalara Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Fırat, Besni Kaymakamı Hulisi Şahin, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Garnizon Komutanı Ali Osman Salık, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Muammer Yaşar Özgül, AK Parti Adıyaman milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Mehmet Erdoğan, Şevket Köse, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, eski Kültür ve Turizm Müdürü Namık Kemal Zeybek, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Halil Rabuş, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şire pazarında düzenlenen program sonrasında protokol üyeleri, Ticaret Meslek Lisesi'nde açılan kitap fuarını gezdi. Gezi sonrasında protokol üyeleri eski Besni Eğitim Vakfı Başkanı Merhum Mustafa Işıklı'nın isminin verildiği parkın ve üniversite öğrencileri için yapılan 300 yataklı yurdun sembolik açılışını yaptı. Parkın açılışında duygu dolu anlar yaşanırken, açılışa katılanlara merhum Mustafa Işıklı'nın resminin bulunduğu paket içerisinde baklava dağıtımı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 20:35:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?