6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Besni Stadı ışıklandırıldı

BESNİ ŞEHİR STADI IŞIKLANDIRILDI

SODES projeleri kapsamında Besni Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından şehir stadına ışıklandırma sistemi ve 12 kişilik trambolin kuruldu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Fethi Siner şu ifadelere yer verdi:

"Besni şehir stadyumunda mevcut olan spor aktivitelerinin yanı sıra, hazırlamış olduğumuz projelerle okul öncesi ve ilköğretim okulu öğrencileri ile vatandaşlarımızın faydalanabileceği, boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri ortamların hazırlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda şehir stadyumunu ışıklandırdık. Ayrıca 12 kişilik olimpik bir trambolinin kurulumunu tamamladık. Trambolinin kurulması ile birlikte çocukları nedeniyle spor yapmaya vakit bulamayan sporseverler, çocukları trambolinde oyun oynarken kendileri de spor yapma imkanına kavuşacaklar. Ayrıca ışıklandırmanın tamamlanması ile birlikte Besni'deki amatör takımlarımız gündüzleri boş vakitlerinin olmaması nedeniyle idman yapamamaktan şikayetçilerdi. Bundan böyle ışıklandırmanın tamamlanması ile birlikte artık idmanlarını akşam saatlerinde de yapabileceklerdir."

İlçedeki sportif alanların artırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Siner, "Çalışmaların yanı sıra ilçe merkezinde bulunan 4 okulun bahçesine basketbol ve voleybol branşlarından oluşan çok amaçlı saha yapılacak. Ayrıca yeni kulüpleşmiş okul ve kulüplere spor malzemeleri ile ilçemize bağlı bir beldeye çocuk oyun grubu alınacak. Şehir stadında yapılan çalışmalara ek olarak açık hava fitness spor aletlerinin stadyuma kuracağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 14:25:05
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 14:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?