1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Besni'de eğitime destek

Besni İlçe Belediyesi, Özel İdare İlköğretim Okulu ve Şehit Bekir Oruç Tutan İlköğretim Okulu'nun boya ve bakım işlerini yapıyor.

Eğitime destek amacıyla okulların bakım işlemlerini yapan Besni Belediyesi, 'Bir Derslikte Sen Boyat' kampanyasına destek sağlıyor.

Besni Belediyesi'nin eğitime her zaman destek sağlayacağını belirten Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, "Göreve geldiğimiz günden beri eğitime önem veriyoruz. Okullarımızın boyası, temizliği, bakımı, çevre düzenlemesi, her türlü araç gereç eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Şehit Bekir Oruç Tutan ve Özel idare ilköğretim okullarının tamiri ve boyasını belediye olarak üstlendik, okullarımızı yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

Eğitimin insan hayatındaki öneminin farkında olduklarını ve kurum olarak bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Öztürk, şöyle konuştu: "Toplumların kalkınmasında en önemli faktörlerin başında eğitim gelmektedir. Eğitime yapılan harcama en büyük yatırımdır. Besni Belediyesi olarak, son dört yıl içerisinde bütçemizi zorladık ve ilçe merkezindeki tüm okullarımıza katkıda bulunduk. Bundan sonra da geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim almaları için gücümüz ölçüsünde okullarımızı desteklemeye devam edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 18:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?