2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Besni'de ihaleyle park kiralanacak

Besni ilçesinde bulanan, Besni Belediyesi’ne ait Elif-Mustafa Çulcu Parkı işletmesinin ihaleyle kiraya verileceği belirtildi.

Yenikent Erdemoğlu Mahallesi, Arif Ağaoğlu Bulvarı üzerinde bulunan Besni Belediyesi’ne ait olan ve Besnili iş adamı Ali Çulcu'nun da katkılarıyla yaptırılan Elif-Mustafa Çulcu Parkı işletmesinin ihale ile 10 yıllığına kiraya verileceği açıklandı. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılması planlanan ihale 16 Eylül Salı günü açık arttırma ve açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

İsteyen herkesin ihaleye katılabileceğini vurgulayan Besni İlçe Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, "Vatandaşlarımızın dinlenebileceği mekanlar oluşturmak amacıyla ilçemizin muhtelif yerlerinde çok sayıda park ve sosyal tesis yaptık. Hemşehrimiz iş adamı Ali Çulcu'nun katkılarıyla yapmış olduğumuz Elif - Mustafa Çulcu Parkı bu parkların en güzellerinden bir tanesidir. Bu parkımızın işletmesini ihaleyle 10 yıllığına kiraya vereceğiz. Böylelikle bu parkımızın bakımı ve kontrolü belediyemize yük olmadan daha düzenli bir şekilde yapılabilecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 13:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?