2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Besni'de miniklerden örnek davranış

Besni ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, hasta olan arkadaşları için yardım kampanyası düzenledi.

Gaziantep Çocuk Hastanesi Pediatri Onkoloji bölümünde tedavisi süren Vakkas Gültekin'in sinir hücrelerinde tümör olması ve sağlık durumunun ciddi olması sebebiyle okul öğrencileri ve öğretmenleri yardım kampanyası düzenledi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü tarafından başlatılan yardım kampanyasında elde edilen yardımlar Vakkas Gültekin'in ailesine teslim edildi. Öğrenciler ve öğretmenler Vakkas Gültekin'in ailesini ziyaret ettiklerinde yardımı aileye takdim etti.

Okul Müdürü Mustafa Kurtulmuş, örencilerin böyle bir olayda tek yürek olmasının kendilerini onurlandırdığını dile getirerek, "Bu örnek davranışları için tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Böyle duyarlı bir nesil yetiştikten sonra bizim gözümüz arkada kalmaz. Besni kent konseyi kadın meclisinin destek vermesi de bizleri gururlandırdı'' dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yeşim Çetin ise, öğretmenlerin ve öğrencilerin aralarında kampanya düzenleyerek Vakkas Gültekin'e yardımda bulunduğu yönünde bilgi aldıktan sonra kendilerinde yardıma destek verdiklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 12:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?