1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Besni'den AGC'ye ziyaet

Besni Kaymakamı Hulusi Şahin ile Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya'yı ziyaret etti.

Dünyanın ilk ve tek eğitim bayramı olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 10.’su kutlanan Besni Eğitim Bayramına vermiş olduğu desteklerinden dolayı AGC Başkanı Zeki Dişkaya'yı ziyaret eden, Kaymakam Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, AGC'nin Besni Eğitim Bayramına verilen öneminin farkında olduğunu ve geçtiğimiz günlerde kutlanan 10. Besni Eğitim Bayramında çok önemli görevleri üstlendiğini söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGC Başkanı Zeki Dişkaya,AGC üyelerinin eğitime her zaman destek verdiğini, Ülkeye ve Adıyaman'a faydalı olacak her türlü faaliyette yer almaya hazır olduklarını kaydederek, faydalı işler yapan her kesimden insanın sesi olmaya hazır olduklarını kaydetti.

Adıyaman'da yerel basının kendilerini her zaman desteklediğini vurgulayan Kaymakam Hulusi Şahin, yerel gazetelerin maddi olarak sıkıntı çekmelerine rağmen kalitelerinde ödün vermediğinin altını çizerek, Adıyaman'da yerel basının sadece kendilerine destek olmadığını, her türlü faaliyette önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Verilen destekler ile Besni Eğitim Bayramının her geçen yıl daha güzel geçeceğini belirten Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ise yapılan ve yapılması planlanan bütün işlerin memleketin gelişmesine katkı sağlaması, güzelleşmesi ve huzuru için yapıldığının altını çizdi.

Öte yandan ziyaret esnasında AGC yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 18:36:17
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 18:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?