6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Besni'ye olimpik havuz müjdesi

BESNİ'YE OLİMPİK HAVUZ MÜJDESİ

İnceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Babacan ile Yaşar Kaptan Başaran Besni'yi de ziyaret ederek spor tesislerinde incelemelerde bulundular.

Besni ilçesinde yüzme havuzu olmadığını belirten Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcıları Besni ilçesine olimpik yüzme havuzu yapılması için çalışmalara en kısa sürede başlanılacağını kaydettiler. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, son yıllarda çok sayıda spor tesislerinin açılışının yapıldığını vurgulayarak, yetkilileri kutladığını söyledi.

Babacan, "Besni ilçesi çok modern bir spor salonuna ve güzel bir stada sahip olan bir ilçemizdir. Hem tesisleşme hem de gerçekleştirilen sportif faaliyetler açısından önemli işlere imza atılmış. Bu güzel tesislerin yanı sıra Besni ilçemizde bir yüzme havuzunun eksik olduğunu gördük. Konu ile ilgili çalışmalara hemen başlayacağız. İnşallah en kısa sürede tamamlar ve Besni ilçemizin hizmetine sunmuş oluruz" dedi.

GAP Oyunlarının bu yıl Adıyaman'da yapılmasını uygun gördüklerini de dile getiren Babacan, 12 branşta yapılacak oyunların bir kısmının ilçelerde de yapılacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 16:24:00
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 23:56:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?