1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Besni'ye SGK Şubesi açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Adıyaman'ın Besni ilçesine şube açtı.
Besni Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü'nün açılış törenine AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Kaymakam Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Fahri Serter, SGK İl Müdürü Kasım Tekin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Tekin, Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı kurumlarının SGK çatısı altında birleşmesinden sonra bölgede açılan ilk merkez müdürlüklerinden biri olduklarını belirtti.

Tekin, "Biz yapılanma sürecimizi adım adım tamamlama noktasındayız. Bu adımlarımızdan biri olan ilçe müdürlüklerinin açılması Besni'ye bugün nasip oldu. Dün Kahta'daydık. Bugün de Besni ve Gölbaşı müdürlüklerinin açılışını yapıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Belediye Başkanı Fahri Serter yaptığı konuşmada, Besni Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü'nün hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların yol çilesinin sona ereceğini ifade ederek, şubenin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.
Tük vatandaşının ihtiyacı olan bir kurumun ilçede olmasının çok önemli bir olay olduğunu belirte Kaymakam Hulusi Şahin ise, "Besni Sosyal Güvenlik Kurumu'nun oluşması yıllardır süren bir rüyaydı. Bugün realite olması büyük emek sonucu ortaya çıkmıştır. Besnililerin rüyası gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Besni Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü'nün açılış kurdelesini protokol üyeleri kesti.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 12:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?