6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bıçaklı kavga 3 yaralı

Adıyaman'da çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Yunusemre Caddesi üzerinde önceden aralarında husumet olduğu belirtilen İdris K., İrfan K. ve İsmail K. kardeşler, Mehmet Can G. ve kardeşi Hacı G. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bıçak da kullanıldı. Çıkan arbedede Mehmet Can G., Hacı G. ve İdris K. vücutlarının değişik yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.

Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Can G.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis olay sonrası kavgaya karıştığı iddia edilen İrfan K. ve İsmail K.'yi gözaltına alındı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 16:11:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurten uyan IP: 88.249.242.xxx Tarih : 7.09.2007 12:50:24

slm bir insan kolay dünyaya gelmiyor bu kadar ucuzmu insan hayatı bence bu insana haketiğinden fazlasını cezalandırmak gerekiyor çünki bu insanın arkasında bekliyen bir eşi bebeleri annesi babası bu gibi bir çok sevenleri ve bekliyenleri var çokmu ucuz insanların canı ölüme karşıyım ama bu canilerede en büyük cezayı vermek lazım ki birdaha bu tür suclar işlemesinler yaralıyada allah acil şifalar versin.