6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bilboardların ihalesi yenilendi

Adıyaman'da, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan otobüs durakları ve şehir merkezindeki billboardların ihalesi yenilendi.


Adıyaman Belediyesi tarafından daha önce yap işlet devret şeklinde ihaleye verilmişti. İhaleyi kazanan firma ile belediye karşılıklı anlaşarak ihaleyi fesh etti.

Yeniden ihale edilen otobüs durakları ve billboardlar, ihaleyi alan firma tarafından yenilendi. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, daha önce ihaleyi alan firmanın zarar ettiğini belirtmesi üzerine ihalenin iptal edilerek yenilendiğini söyledi. İhaleyi alan söz konusu firmanın zarar ettiğini beyan ederek yapılan sözleşmenin karşılıklı fesh edilmesini talep ettiğini anlatan Büyükaslan, "Adıyaman Belediyesi olarak ihaledeki ilgili madde gereğince karşılıklı anlaşılarak fesih yoluna gidildi.

Belediye Encümenimiz, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan otobüs durakları ve şehir merkezindeki billboardlar yine yap işlet devret şeklinde yeniden ihaleye açtı. Sözleşme gereği yeni teknik şartlara uygun durak ve bilboardların değiştirilmesi gerekiyor. Söz konusu firma ise sözleşmeye uygun şekilde otobüs duraklarını yenilemeye başladı. Otobüs durakları ve şehir merkezindeki billboardların değiştirilmesi belediyemize yük getirmemektedir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 13:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?