6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bilezik hırsızı kadınlar

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir kuyumcu dükkanından 340 YTL'lik bilezik alan 2 kadın, 5 bin YTL'lik bilezik çalarak kayıplara karıştı.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki Reyhan Kuyumcu'ya gelen 2 kadın, bilezik almak istediklerini belirterek, iş yeri sahibi Hacıali Günaydın'dan vitrinde bulunan bilezikleri çıkarmasını istedi. Kadınlardan biri vitrinden çıkarttığı burma bileziklere bakarken, diğer kadın ise kuyumcuya bir şeyler sormaya başladı. Bilezikleri inceleyen kadın, kuyumcunun bir anlık dalgınlığından faydalanarak 6 adet bileziği elindeki cüzdanına gizledi. Gizlediği bilezikleri diğer kadına veren kadın, daha sonra vitrinden çıkarttığı 5 adet bileziği de el çabukluğuyla çaldı.

340 YTL'ye bir bilezik alan kadınlar, dükkandan çıkarak kayıplara karıştı. Bilezikleri saydığında eksik olduğunu fark eden işyeri sahibi Haciali Günaydın, polise haber verdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, yaklaşık 5 bin YTL'lik bilezik çalan ve anne-kız oldukları tahmin edilen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.


Olayla ilgi soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 14:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Engin DEMİR IP: 88.230.69.xxx Tarih : 18.12.2007 05:23:14

gerçekten nasıl böle bişey yapıyorlar ama bilmiyorum demekki ihtiyacı varmış ama genede çalışsın çünkü bende zamanında böyle şeyler yapıyordum ama şimdi bıraktım herşeyi çalışıyorum anlımın teriyle para kazanıyorum