1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bin Köye 100 Bin Kitap

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Denizbank işbirliğiyle başlatılan 'Bin Köye 100 Bin Kitap' projesi kapsamında Adıyaman'da tören düzenlendi. Törende 12 köye 12 bin kitap bağışı yapıldı.

Tarım İl Müdürlüğü'nde yapılan kitap dağıtım törenine Tarım İl Müdürü Erdal Özer, Denizbank Tarım ve İşletme Bankacılığı Satış Müdürü Tayfun Arslan, Adıyaman Şube Müdürü Ahmet Atılgan, Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Bülent Karayel, Müşteri Temsilcisi Songül Doğan ve köy muhtarları katıldı. Hayvancılığı konu alan kitaplar köye çiftçilikle uğraşanlar adına köy muhtarlarına verildi.

Tarımsal hayata katkı sağladıklarını dile getiren Tarım İl Müdürü Erdal Özer,"Dinimiz bilgi ve düşünmeyi yücelik olarak değerlendirmekte, gerek Allah'a kulluğun gerekse dünya ve ahiret hayatında mutluluğun bilgiden geçtiği bilinmektedir. Cehalet ve bilgisizliğin önünü okumakla keseceğiz. 'Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?' mantığıyla bakanlığımızca bin köye 100 bin kitap dağıtım töreni kapsamında ilimizde de dağıtım töreni gerçekleştirdik. Bakanlığımıza kitapların basım ve dağıtımı konusunda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Denizbank yetkililerine, çiftçilerimiz ve tarım danışmanlarımız adına teşekkür ederim" dedi.

Denizbank Tarım ve İşletme Bankacılığı Satış Müdürü Tayfun Arslan ise; tarımın Türkiye ekonomisi için kritik önem taşıdığı düşüncesiyle hareket ettiklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 16:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?