1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bir aylık kazancını Filistin'e verecek

Adıyaman'da bir oto yıkama işletmecisi Filistin'e yapılan yardımlara katkı sağlamak amacıyla bir aylık kazancını göndereceğini açıkladı.

Çevre yolu üzeri Hürriyet İlköğretim Okulu bitişiğinde bulunan Aktif Oto Yıkama işletmecisi, işletmesine 'Bu Ay Kazancımızı Filistin'e Bağışlıyoruz' şeklinde pankart astı. Tüm dünya ülkelerinin lanet yağdırdığı İsrail'in, füzelerle saldırdığı Filistin'e yönelik başlatılan kampanyalara bir yenisi Adıyaman'da bulunan bir oto yıkama işletmecisinden geldi. Bu ay kazancının tümünü Filistin'e göndereceğini belirten oto yıkama sahibi Mesut İslamoğlu, İsrail'e karşı savaşmaya da hazır olduğunu söyledi.

Bu kampanyanın diğer esnafa örnek olmasını dileyen oto yıkama sahibi Mesut İslamoğlu, bu kampanyanın aylık kazancını arttıracağını ve daha fazla yardım gönderebileceklerini kaydederek, "Aylık ortalama 2 bin TL kazanıyoruz. Bu kampanyaya duyarlı olacak vatandaşlarımızın katkıları ile birlikte bu gelirin 4 bin TL'yi bulacağına inanıyorum. Kazancımın artması Filistin'e göndereceğim maddi yardım miktarını da arttıracaktır. Filistin'e yardım noktasında elimizden gelen şu anlık bu kadar. Ama ben gerekirse
İsrail'e savaşmaya gönüllü bir insanım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 17:06:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?