6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bir kamyon dolusu çalıntı çizme

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, piyasa değeri 45 bin YTL olan 4 bin 290 çift çizme ve bot ele geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir ayakkabı fabrikasından bir kamyon dolusu çizme ve botu alan sürücü İ.T., Samsun ve Rize'ye götürmek üzere yola çıktı. Kamyonda bulunan ve piyasa değeri 70 bin YTL olan çizme ve botların 45 bin YTL'lik kısmını Adıyaman'a getiren İ.T. isimli şahıs, çizme ve botları D.P. ve Y.Ö. isimli şahıslara teslim etti. 286 çuval içerisinde 4 bin 290 çift çizme ve botları Malazgirt Mahallesi'nde bir evin bodrum katına saklayan şahıslar, vatandaşların ihbarı sonucu polisin yaptığı baskınla yakayı ele verdi. Polis ekipleri olayla ilgili olarak D.R., Y.Ö. isimli şahısları Adıyaman'da yakalarken, İ.T. isimli şahıs da Afyonkarahisar'da yakalandı. 

Olayla ilgisi olduğu belirtilen ve M.Y.T. isimli şahsın aranmasına devam ediliyor. Ele geçirilen çizme ve botlar sahibine teslim edilmek üzere Afyonkarahisar'a gönderildi.
Emniyet Müdürlüğü bahçesinde basın 
mensuplarının sorularını cevaplandıran Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, ele geçirilen bir kamyon dolusu çizmenin Afyonkarahisar'a geri gönderildiğini bildirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 18:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?