1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bomba paniği!

Adıyaman'da bir sokağa atılan bomba büyük bir gürültü ile patladı. Ses bombasından kaynaklandığı sanılan patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Sıratut Mahallesi 457 Sokak'a gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan bomba saat 00:45'te büyük bir gürültü ile patladı. Patlama sonrası panik içerisinde sokağa dökülen vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi ile sokağı kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri ve bomba uzmanları sokakta yaklaşık 2 saat süren incelemelerde bulundu. Polis ekipleri saatlerce bombaya ait parçaları el fenerleri ve projektörlerle hassas bir şekilde aradı. İncelemelerde bombaya ait olduğu tespit edilen 15 parça, olay yeri inceleme ekipleri tarafından araştırılmak üzere toplandı.

Patlamayla birlikte büyük bir gürültü ile uyandıklarını söyleyen mahalle sakinleri, patlamanın kendilerini yataktan fırlattığını belirterek, patlamadan sonra duman gördüklerini söyledi. Polis, bombayı bırakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2009 Cumartesi 10:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?