6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bozdoğan polise başvurdu

KULÜP BAŞKANI TEHDİT EDİLDİĞİ İDDİASIYLA POLİSE BAŞVURDU

Spor Toto 2. Lig beyaz grupta mücadele eden Adıyamanspor'un Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, tehdit edildiğini öne sürerek polise başvuruda bulundu.

Adıyaman Belediyesi tarafından ihale ile aldığı park metre işini taşaron firmaya ihale eden Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, taşeron firmanın görevlileri tarafından tehdit edildiğini iddia etti. İhaleyi alan firmanın kulübe ödemesi gereken 115 bin TL'yi istemeye gittiğini fakat firmanın yetkilileri tarafından tehdit edildiğini belirten Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Eskisaray Polis Merkezi'ne gelerek polise ifade veren Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, avukatları ve icra memurlarıyla alacaklarının tahsilatı için gittiklerinde tehdit edildiğini söyledi.

Bozdoğan, kulübün alacağı olan 115 bin TL'yi alamadıklarını ifade ederek, "Bir çok defa basında konu olan park metreden yaklaşık olarak 115 milyar alacağımız var. Alacağımız tahsilatı için avukatlarımız ve İcra Müdürümüz, İcra görevlileri ile alacağımızı tahsil için belediyenin kapalı otoparkına gittiğimizde oradaki kişiler icra görevlilerini gördüğünde şahsıma tehditler savurmaya başladı. Bende şahsım olarak karakola gelerek suç duyurusunda bulundum. Herhangi bir darp olmadı sözlü olarak tehditler savurdular" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 17:05:03
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 19:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?