6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Bozdoğan'ın İstanbul turu sürüyor

TFF 2. LİG

TFF 2.Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Adıyamanspor'un Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, İstanbul'da ki temaslarını sürdürüyor.

Devre arası kampı için Antalya'ya kampa giden Adıyamanspor'un Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan'da İstanbul'da kulüp için temaslarını sürdürüyor. İstanbul'da bulunan Adıyamanlıların dernek başkanları ile bir araya gelen Növfel Bozdoğan, danışma toplantısı düzenledi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ın da eşlik ettiği toplantıda, Adıyamanspor'un içinde bulunduğu mali durum hakkında dernek başkanlarına bilgi verilerek, kısıtlı imkanlarda ligde mücadele edildiği dile getirildi.

Növfel Bozdoğan, İstanbul'daki Adıyamanlı işadamlarımızdan destek beklediğini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ise, Adıyamanspor'a yardım için geniş katılımlı bir gecenin düzenleyeceklerini ifade ettiler.

Növfel Bozdoğan ve GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Bağcılar Galatasaray Futbol Okulunu ziyaret ederek Galatasaray Bağcılar Spor Okulu Başkanı Cemal Boğatekin ve okul hocalarıyla birlikte öğrencilerin antrenmanlarını izledi.

Galatasaray Bağcılar Futbol Okulu Başkan Cemal Boğatekin, okulun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Adıyamanspor'u Bank Asya Lig'de görmek istediklerini söyledi.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 16:56:01
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 17:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?