1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Bozova cinayeti zanlıları yakalandı

BOZOVA CİNAYETİNİN ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde arazi anlaşmazlığı sonucunda amca çocukları arasında çıkan ve 3 kişinin öldüğü silahlı çatışmanın firari şüphelileri Adıyaman'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Mart ayı içersinde Şanlıurfa'nın Bozova beldesi Konuksever köyünde amcaoğulları arasında çıkan çatışmada Bekir Taş, Müslüm Taş ve Kadir Taş silahla öldürülmüştü. Güvenlik güçleri tarafından olayın şüphelileri olarak aylardan beri devam eden arama çalışmaları son buldu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile jandarma ekipleri Yavuzselim Mahallesi Arzumkent Caddesi üzerindeki bir binaya operasyon düzenledi. Binada yapılan aramada bulunamayan şahısların, binanın havalandırma boşluğunda sarkmış vaziyette oldukları belirlendi. Olayı gerçekleştirdikleri belirtilen kardeşler İsmet T, Muhittin T ve Yusuf T. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Gözaltına alınan şahıslar daha sonra Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Mart ayı içersinde meydana gelen olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. Olay sonrasında karşı aileler tarafından 3 otomobil, 2 traktör ve 1 biçerdöver ile 6 evi ateşe verilmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 10:57:03
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 15:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?