2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Bozulan yollar asfaltlanıyor

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde belediye ekipleri çeşitli şekilde asfaltı bozulan, kazı yapılan cadde ve sokakları yeniden asfaltlıyor.


Mustafa Kemal Caddesi, Fatih Mahallesi Baraj Yolu ve Yeni Mahallede çok sayıda sokak ve caddede yapılan kazı çalışmaları ve asfaltı bozulan yollarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, çeşitli nedenlerle bozulan yolların yeniden asfaltlandığını dile getirerek, Asfalt her ne kadar rutin bir hizmet olarak görünse de maliyetleri artan petrol fiyatları nedeniyle pahalı bir hizmet olduğu belirtti.


Toprak, "Belediyemizin ekipleri belediye sınırlarımız içerisinde kilitli parke bordür ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Mustafa Kemal Caddesi, Baraj yolu, Fatih mahallesi çevre yolları ve Yeni Mahalle çevresindeki çok sayıda sokak ve caddeye asfaltlama ve kilitli parke yapılmaktadır.Petrol ürünlerinin fiyatları sürekli yükseliyor ve asfaltın maliyeti de yükseliyor. Yani maliyeti yüksek bir iş. Bize yükü her geçen gün biraz daha artıyor. Ama bizim verdiğimiz emekler boşa gitmemektedir. Bu nedenle hizmet için ne gerekirse yapmaya hazırız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 14:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?