1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

'Burada güzel hatıralarım oldu'

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, veda ziyaretlerine başladı.

Beden eğitimi öğretmenleri ve spor camiası Diyarbakır'a tayini çıkan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam adına veda yemeği verdi. Yemeğe Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Çevik Kuvvet Şube Amiri Fatih Çankaya, Toplum Destekli Polislik Şube Amiri Doğan Doğan, beden eğitimi öğretmenleri ve spor camiasının temsilcileri katıldı. Yemek öncesi Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile bir süre sohbet eden katılımcılar, Sağlam'ın Adıyaman'dan ayrılacağı için üzgün olduklarını dile getirdiler.

Beden eğitimi öğretmenleri adına konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Demez, Sağlam'ın Adıyaman'da dört yılı aşkın görev yaptığını ve başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a bütün Adıyaman halkının sevgi ve saygı duyduğunu belirten Demez, şöyle konuştu: "Emniyet müdürümüzün çalışmaları takdire şayan. Bu nedenle ilimizden ayrılacak olması bizleri bir yandan üzmekte, Diyarbakır gibi büyük bir ilde görev yapacak olması da bizleri mutlu etmektedir. Kendisi çok uyumlu bir
çalışma ortamı oluşturdu. Son dört yıl içinde emniyet açısından Adıyaman çok iyi bir konuma geldi."

Veda ziyaretlerine başladığını ifade eden Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da, haftaya Adıyaman'dan ayrılacağını ve yeni görev yerinde hizmete başlayacağını belirtti. Adıyaman'dan ayrı olsa bile gönlünün bu kentte olduğunu belirten Sağlam, Adıyaman insanının çok kadirşinas ve iyi olduğunu herkesin bildiğini ve bu şehrin hizmete layık olduğunu söyledi.

BURADA GÜZEL HATIRALARIM OLDU
Adıyaman'ın Güneydoğu Anadolu Bölgesine örnek olması için çalıştıklarını belirten Sağlam, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Adıyaman'da çok iyi bir emniyet ekibi var. Bu ekibin aynı tempoda, hizmet aşkıyla daha iyi hizmet vereceğinden eminim. Halkla bütünleşmenin artarak ilerleyeceğini inanıyorum. Görevim süresince burada çok güzel bir bütünleşme oldu. Adıyaman, Türkiye'nin huzurlu, asayiş yönünden en rahat kenti."

Burada çok güzel dostluklar edindiğini anlatan Sağlam, sözlerine şöyle devam etti: "Adıyaman'ın benim yanımda artık çok ayrı bir yeri olacak ve burayı asla unutmayacağım. Ayrıca Diyarbakır uzak bir yer değil. Hizmet olarak belki yeni görev yerimde biraz fazla yorulacağım ama burada yaşadığımız güzellikleri orada da yaşamaya gayret edeceğim. Birliğin, beraberliğin sağlanması için çaba sarf edeceğim. Halkla polisin kaynaşacağına yürekten inanıyorum. Zaten polisin ve devletin varlığı halkı içindir. Bizimde hizmetimiz bu anlamda bunun gereğidir. Bu sağlandığı müddetçe her türlü sorunlar çözülür."

Öte yandan Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Demez, spora katkılarından dolayı Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a teşekkür plaketi verdi. Veda yemeğini veren spor camiasının tanınan ismi Sait Adıyaman da, arkasında Mustafa Sağlam yazılı 02 sırt numaralı Adıyamanspor formasını hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 18:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?