1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Büyükaslan halka seslendi

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, ikinci dönemin mazbatasını aldıktan sonra halka seslendi.

AK Parti'den ikinci dönem belediye başkan adayı olan Necip Büyükaslan, 29 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden galip gelince ikinci dönemin mazbatasını aldı. AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ve çok sayıda partili ile birlikte adliyeye gelen Başkan Necip Büyükaslan, mazbatasını il seçim kurulundan aldı.

Partililerle birlikte adliye binasından yaya olarak belediyeye kadar gelen Başkan Necip Büyükaslan'a yolda sevgi gösterilerinde bulunuldu. Vatandaşlar alkışlar ile Başkan Büyükaslan'a sevgi gösterisinde bulunurken, bası esnaflar Büyükaslan'a çiçek verdi. Başkan Necip Büyükaslan, belediyenin balkonundan halka seslendi. Başkan Büyükaslan'ın balkondan konuşması esnasında başından gül yaprakları döküldü.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren ve geçmişte yaşanan her türlü olumsuzluğu unuttuğunu söyleyen Başkan Necip Büyükaslan, Adıyaman halkının kendisine büyük teveccüh gösterdiğini vurguladı. Büyükaslan, "Beş yıllık hizmetin sonunda vatandaşların desteğiyle yeniden aday gösterildik. Vatandaşımız seçimlerde büyük bir teveccüh gösterilerek bu şehrin yönetimini bana ve ekibime ikinci kez emanet etti. İşin can alıcı noktası ise; 2004 seçiminde 27 bin oy alırken, 2009 seçimlerinde 47 bin oyla destek verildi. Görev başkanında ki bir belediye başkanının tekrar seçime girdiği zaman halkının en çok destek vermiş olduğu illerden birisi olduk. Adıyaman. Türkiye genelinde 5. sırada yer aldı. Ben size minnettarım, müteşekkirim. Şükranlarımı ve teşekkürlerimi ifade edecek kelimeler bulamıyorum" dedi.

Büyükaslan, "Ne oldum delisi olmayacak, şımarmayacak, kaldığı yerden sizlere hizmet vermeye ve sevgisiyle, saygısıyla halkımıza yaklaşmaya devam edeceğiz. Bundan müsterih olunuz. Dün dünde kaldı, biz yarına bakıyoruz. Yarınlar için el ele vereceğiz, kentimizin layık olduğu seviyeye çıkartacağız. Birinci dönem alt yapı ve şehrin modern bir kent görünümüne kavuşmasını sağladık. İnşallah ikinci dönemde kentimizin üst yapısına, üst yapısıyla olan projelerimize devam edeceğiz. Devam eden projeleri biran evvel bitireceğiz. Allah sizlerden razı olsun. Benim yükümü ağırlaştırdınız ve omuzlarımızda ki yük arttı. Cenabı Allah benim yüzümü sizlere karşı kara çıkarmasın" şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, konuşmasının ardından kendisini dinleyen vatandaşlara karanfil attı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 18:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?