1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Büyükaslan'a tebrik ziyaretleri

29 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde yeniden Adıyaman Belediye Başkanlığına seçilen Necip Büyükaslan'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Vali Ramazan Sodan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Büyük Birlik Partisi Adıyaman İl Başkanı Nihat Komşu, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Gazeteci-Yazar Mehmet Metiner, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Başkan Büyükaslan'ın 28 Mart 2004 tarihinde Belediye Başkanı seçildikten sonra kent merkezinde güzel hizmetlere imza attığını, yapılan hizmetler neticesinde Adıyaman'ın yaşanabilir bir kent konumuna geldiğini söyleyen Vali Ramazan Sodan, Başkan Büyükaslan'ın önümüzdeki 5 yılda yeni projelerle Adıyaman'ı daha güzel yerlere taşınacağına inandıklarına kaydetti.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, tebrik ziyaretinde bulunanlara, "Ziyaretiniz ve ince nezaketinizle şahsımı onurlandırdınız. Bunun için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Mazbatamı aldığım günden beri belediyemizde yoğun bir ziyaret trafiği yaşanıyor. Şahsıma gösterilen ilgi, alaka ve teveccühten ötürü çok mutlu oldum. Bu mutluluğu bana yaşatan size ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 11:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?