6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Büyükaslan'dan gazetecilere eşli iftar

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, basın mensupları ve eşlerine iftar yemeği verdi. Hisar Salon'da düzenlenen iftar yemeğine Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediye başkan yardımcıları, basın mensupları ve eşleri katıldı.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan Adıyaman'da ilk defa eşleriyle birlikte basın mensuplarına yemek verildiğini belirterek, "Basın mensuplarıyla sürekli bir toplantı veya haber vesilesiyle bir araya geliyoruz. Bu defa iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik ve bu iftar yemeğinde sadece basın mensuplarını değil eşlerini de davet ederek bir ilki de gerçekleştirdik. Sağ olun sizlerde bizleri kırmadınız davetimize teşrif ettiniz, onur verdiniz ve bizleri mutlu ettiniz" dedi.

Kendi eşinin rahatsız olması sebebiyle yemeğe katılmadığını ifade eden Büyükaslan, "Adıyaman basını birçok çevre ile nazaran çok büyük yol kat etti. Son 5 yıl içerisinde artan gazete sayısı ile birlikte her geçen gün daha kaliteli bir yayın hayatı başladı. İlimiz basını her geçen gün daha iyiye giderken, Adıyaman ili ile ilgili olarak önemli konularda da büyük katkı sağlamıştır. Özellikle Adıyaman Üniversitesi'nin kurulmasında, üniversitenin akademik birimlerinin açılmasında, ilimizle ilgili çeşitli sorunlarda ilin gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Tabi ki daha önceden gazete işiyle uğraşmış bir belediye başkanı olarak günlük gazete çıkarmanın ne kadar zor olduğunu bilen birisiyim" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 11:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?