7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Büyükaslan'dan kan bağışı

BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKASLAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Adıyaman Müftülüğü ve Kızılay Adıyaman Şubesi tarafından başlatılan kan bağışı kampanyası din görevlilerinin ardından halka açıldı. Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan da kampanyaya kan bağışı yaparak destekte bulundu.

Demokrasi Parkında açılan kan bağışı standında kan veren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile birlikte Kızılay Dernek Başkanı Bekir Uyanık'ta kan verdi.

Başkan Büyükaslan, kan vermenin hem sağlık hem de manevi olarak insan için faydalı olduğunu belirterek, kan veren insanın huzurlu ve mutlu oluğunu söyledi.

Büyükaslan, "Kızılay yaptığı çalışmalar ile halkın büyük takdirini almaktadır. Kızılay kan bağışı konusunda çok güzel çalışmalar sergiliyor. Dünyada gelişen teknoloji her şeyi üretebiliyor ama kan üretemiyor. Kanın yerini hiç bir şey tutmuyor ve alternatifi yok. Kan ihtiyacı sürekli oluyor. Bizlerde topluma örnek olması ve kendi sağlığımız için kan veriyoruz" dedi.

Kızılay Dernek Başkanı Bekir Uyanık ise, toplumda öncü kişilerin kan vermesinin topluma örnek olacağını belirterek Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Kan bağışının üç gün süreceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 14:28:02
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 17:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?