1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Büyükelçi Wilson Adıyaman'da

ABD Büyükelçisi Ross Wilson'ın, 'Anadolu Sultanları Projesi' etkinliklerine katılmak için Adıyaman'a geldi.

ABD Büyükelçisi Ross Wilson, hava yoluyla geldiği Şanlıurfa'dan akşam saatlerinde Adıyaman'a geçti. Konaklayacağı otele gelen Ross Wilson'u; Vali Ramazan Sodan, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adana Konsolosu Eric Green, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy ve Anadolu İş Kadınları Derneği Başkanı Hayriye Ersoy ve çok sayıda davetli karşıladı.

Ticaret ve Sanayi Odası ile Anadolu İş Kadınları'nın ABD Büyükelçiliği destekli 'Anadolu Sultanları Projesi' kapsamında, kadın ve genç kızların eğitimlerinin gelişmesi için faaliyetler gerçekleştirilecek. Anadolu İş Kadınları Derneği Başkanı Hayriye Ersoy, Ross Wilson'un projeye destek vermesi ve Adıyaman'a gelmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Akşam saatlerinde otele gelen Ross Wilson, burada davetlilerle birlikte yemek yiyerek uzun süre sohbet etti. Wilson'a davetliler büyük ilgi gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 12:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?