1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Büyükfırat'a duygusal uğurlama

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'ın Adana Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasının ardından, Valilik binası önünde veda töreni düzenlendi.

Adıyaman'da kısa süre içerisinde eğitim alanında başarı gösteren ve çeşitli kampanyalar ile projeler üreten Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat'ı uğurlamaya gelen kalabalık duygusal anlar yaşadı. Valilik önünden Adana'ya uğurlanan Büyükfırat'ı uğurlamak için çok sayıda kişi valilik önünde hazır bulundu.

Vali Halil Işık, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı veda töreninde Büyükfırat duygulandı..
Vali Halil Işık, Büyükfırat'ın hem eğitim camiası hem de vatandaşlar tarafından çok sevildiğini, eğitime ciddi katkılar sağladığını belirterek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, her daim Adıyaman halkının yanında olacağını kaydederek, yeni görev yerinde de eğitim alanında gelişmeler kat etmeye çalışacaklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 18:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdel IP: 212.175.112.xxx Tarih : 5.05.2008 21:14:11

güle güle sayın hocam. eğitime katkılarınız ve dürüstlüğünüz için teşekkürler.