1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Canavar pazar mesaisinde

Adıyaman'da sabahın erken saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 14 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Gölbaşı ilçesi Yukarıçöplü mevkiinde meydana geldi. Nasrattin Şimşek'in kullandığı 63 FG 104 plakalı otomobil ile Mahmut Yener'in kullandığı 32 FZ 065 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Eren Yener ağır yaralanırken, Mahmut Yener, Feride Şimşek, Reyhan Şimşek, Bedriye Şimşek, Eda Şimşek, İlayda Havva Şimşek, Fehriye Yıldız, Samet Yıldız, Esra Şimşek, Hülya Yener ve Mert Yener hafif yaralandı. Ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk
müdahalelerin ardından Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Mahmut Yener'in Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan, aynı saatlerde Malatya yolu üzeri Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi civarında da bir kaza meydana geldi. Otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet üzerinde bulunan Hüseyin U. ve Nedim İ. metrelerce sürüklenerek yaralandı. Adıyaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 16:57:12
Güncelleme :12 Temmuz 2009 Pazar 17:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?