7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

ÇATOM'dan çifte açılış

SODES KAPSAMINDA KAFE VE MESLEK KURSU AÇILDI

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nin (ÇATOM) çalışmalarıyla açılan kafe ve meslek kurslarının açılışı protokol üyeleri tarafından yapıldı.

İlk olarak protokol üyeleri ÇATOM binası içerisinde bulunan kuaförlük kursunun açılışını yaptı. Açılış kurdelesini protokol üyeleri hep birlikte kesti. Açılışa Vali Ramazan Sodan, GAP İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek, Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Fırat, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, ÇATOM ve SODES görevlileri katıldı. Açılış esnasında protokol üyeleri, kursiyerlerle ve kafe işletmecileriyle uzun uzun sohbet etti.

Açılışta konuşan Vali Ramazan Sodan, SODES projelerini faydalı bulduğunu belirterek; "GAP İdare Başkanlığı ilimizde sosyal faaliyetler uyguluyor. Bu tür sosyal ve kültürel çalışmalar toplum yapısını güçlendiriyor. ÇATOM'da bu kapsamda meslek kursları açıyor. Bu kursların yararlı geçtiğine inanıyorum. Kadınlara yönelik istihdam sağlamak adına açılan kursların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

SODES çalışmalarında Adıyaman'ın en başarılı iller arasında yer aldığını vurgulayan GAP İdaresi Başkan Yardımcısı Mustafa Kölmek ise,"Kadınların sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması amacıyla çalışıyoruz. Adıyaman SODES uygulamalarımızda en başarılı iller arasında. SODES'e bu anlamda destek veren Valimize ve kurum müdürlerimize teşekkür ederim. Bizim tek amacımız kadınların kendi kazançlarını sağlamasıdır" diye konuştu.

ÇATOM'da ki açılışın ardından protokol üyeleri SODES kapsamında açılan kafenin açılış kurdelesini kesti.

SODES KAPSAMINDA KAFE VE MESLEK KURSU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 16:58:01
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 18:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?