1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

ÇATOM'dan yıl sonu sergisi

Adıyaman'da Çok Amaçlı Toplum Merkezi'nde ( ÇATOM) yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

ÇATOM'da yıl boyunca kursiyerlerin yaptıkları el emeği göz nuru eşyalar sergilendi. Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alagöz, Adıyaman ÇATOM Sorumlusu Hacer Demirtaş, kursiyerler ile vatandaşlar katıldı. Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen davetliler, sergilenen ürünlerden çok etkilendiler.

Genç kızların ve kursiyerlerin çok güzel çeyizler ve eserler ürettiklerini belirten Vali Ramazan Sodan, "Açtığımız beceri kurslarıyla genç kızlarımız hünerlerini sergileyerek meslek sahibi olmakta, ekonomik ve sosyal anlamda kendilerine bir ek gelir sağlamaktadırlar. Genç kızlarımız ve bayanlarımız için ÇATOM bir eğitim ve ek gelir merkezidir. Valilik olarak ÇATOM'u desteklemeye devam edeceğiz. ÇATOM'u genişletmeyi amaçlıyoruz ve yeni yer arayışlarımız sürüyor" dedi.

Adıyaman ÇATOM Sorumlusu Hacer Demirtaş da, 340 kursiyerle 8 ana dalda ürünün sergilendiğini belirterek, "Katılımcılarımız hem yapım hem de sipariş aldılar. Burada sergilenen bir çok ürün hem satılık hem de sipariş alınabilmektedir. Gerek valiliğimizden gerekse de halk eğitim merkezinden çok büyük destek almaktayız. ÇATOM'lar arasında Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde ürün satışı konusunda birinciliği elimizde bulundurmaktayız" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 15:27:06
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 15:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?