1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Çelikhan Kaymakamı'ndan ziyaret

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinin yeni seçilen Belediye Başkanı Mehmet Bora'ya İlçe Kaymakamı Ercan Turan ve daire müdürleri ziyarette bulundu.

Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan ve daire müdürleri ilk olarak yeni Belediye Başkanı Mehmet Bora'yı ve ardından seçimi kaybeden belediye başkan adaylarını ziyaret etti. Saadet Partisi'nden Belediye Başkanı olan Mehmet Bora'ya başarılar dileyen Kaymakam Ercan Turan, Demokrat Parti adayı Mustafa Şahin ve AK Parti adayı Mustafa Bulut'u evlerinde ziyaret ederek birlik beraberlik mesajı verdi.

Ercan Turan, ilçelerde kurumların birlik ve beraber olmasına ve uyum içerisinde çalışmasına vurgu yaparak, "İlçede bürokratlarla seçilmişlerin birlik ve beraberlik içersinde olması ilçenin kalkınmasına öncülük edecektir. Kaybeden adaylarımız ise üzülmesinler ve seçimin sadece yarış olduğunu unutmasınlar. Yarışanlardan mutlaka birisi kazanır diğerleri kaybeder. Seçilen ve seçilemeyen adayların birlik ve beraberlik içersinde olması çok önemlidir" dedi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora ise, belediyede siyasi kimliğinin olmayacağını ve kimseye kırgın veya kızgın olmadığını belirtti.

Demokrat Parti adayı Mustafa Sahin, seçimin huzur ve güven içerisinde geçtiğini ve kaybetmeyi bilmek gerektiğini söyledi.

AK Parti adayı ve Çelikhan eski Belediye Başkanı Mustafa Bulut da, halka kırgın olmadıklarını milletin iradesine saygılı olduklarını dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 11:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?