1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Çelikhan'da seçim toplantısı

Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Kaymakamı Ercan Turan, Pınarbaşı beldesinin siyasi parti temsilcileri ve ileri gelenleriyle yerel seçimlerle ilgili toplantı yaptı.

29 Mart mahalli idareler seçiminin huzurlu ve sakin geçmesi için Pınarbaşı beldesinin siyasi parti temsilcileri ve beldenin ileri gelenleriyle yapılan toplantıda, seçim etiği üzerinde konuşuldu. Kaymakam Ercan Turan'ın makamında gerçekleşen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Hasan Taner Özbey, Emniyet Amiri Osman Karip, Pınarbaşı Belde Başkanı Mahmut Alan, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tacim Büyüktaş, CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Büyükşahin, DTP Belediye Başkan Adayı Mehmet Çağlan, DP Belediye Başkan Adayı Şeyho Düz, SP Belediye Başkan Adayı Mahmut Demirci ve partilerin belde temsilcileri katıldı.

Toplantıda seçimlerin temel hükümleri hakkında ve seçimlerin karşılıklı saygı, hoşgörü, anlayış ve kardeşlik içerisinde yapılması gerektiği konusunun yanı sıra çevreyi kirletmeyecek şekilde afiş asılmasının sınırlı olarak yapılması konuşuldu.
Çelikhan Kaymakamı Ercan Turan, Pınarbaşı halkı için faydalı olacak adayın seçimi kazanması temennisinde bulunarak, kanuna uygun davranılmasını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 22:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?