6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Çemberlitaş Derneği açıldı

ÇEMBERLİTAŞ KALKINMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI

Adıyaman'da sosyal, kültürel ve eğitim alanında faaliyet göstermek üzere kurulan Çemberlitaş Kalkınma ve Dayanışma Derneği (ÇEM-DER), düzenlenen törenle açıldı.

Sakarya Caddesi üzerindeki dernek binasında gerçekleştirilen açılışa Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı ve dernek üyeleri katıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, Vali Sodan derneğin hayırlı olmasını diledi.

Derneğin eğitim ve kültür alanında faaliyet göstermek üzere açıldığını belirten Dernek Başkanı Kazım Çetinkaya, "Ayrıca köylerimizin kalkındırılması ve geliştirilmesini sağlamak, medeni milletler seviyesine çıkarmak amacıyla her türlü faaliyetlerin etkinleştirilmesi noktasında köylüler arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek temel amacımızdır. Derneğimizin bir başka amacı; köyden göç edenleri tanıştırmak, buluşturmak, hem kendi

aralarında hem de köyde yaşayan insanlarla iletişimlerini sağlamak, kaynaştırmak, entegrasyonlarını sağlamak, insanlarımızın sağlık, eğitim, işsizlik gibi hukuksal, sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümünde yardımcı olmaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ve kurdele kesiminin ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

ÇEMBERLİTAŞ KALKINMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 11:43:05
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 16:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?