6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Centilmenliğe yakışmadı!

KAYMAKAMLIK KUPASI FİNALİNDE SAHA KARIŞTI

Besni Kaymakamlığı ve Besni İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kaymakamlık Futbol Turnuvası' final maçının bitiş düdüğü ile birlikte saha karıştı. Final karşılaşmasında mağlup olan futbolcular, haksız düdük çaldığı gerekçesiyle hakemin üzerine yürüdü.

Besni Şehir Stadı'nda oynan final maçını Besni Kaymakamı Aytaç Akgül, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Besni İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mevlüt Yıldırım, kurum amirleri ve vatandaşlar izledi. 27 Martta başlayan, 9 grupta 43 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Besni Belediye Spor-Kitiş Spor karşı karşıya geldi.

Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmayı, penaltılar da Kitiş Spor 3-2 kazandı. Son penaltı atışının ardından Besni Belediye Sporlu futbolcular maç içerisinde yanlış karar verdiğini iddia ettikleri hakemin üzerine yürüdü. Hakeme saldırı girişiminde bulunan futbolcularla, emniyet güçleri arasında gerginlik yaşanırken, hakemler emniyet güçlerinin kontrolünde soyunma odasına götürüldü.

Sahada yaşanan gerginliklerin son bulmasıyla, turnuva da dereceye giren takımlara ödülleri verildi. İnsanlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını spor ile had safhaya çıkararak, sporun tabana yayılması noktasında göstermiş olduğu çaba ve katkılardan dolayı İlçe Kaymakamı Aytaç Akgül'e plaketi Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'ün adına Spor Kuruluşları ve Spor Eğitim Merkezleri Koordinatörü Mehmet Hanifi Uzunoğlu verdi. Turnuvanın şampiyonu Kitiş Spor da kupasını İlçe Kaymakamı  Aytaç Akgül'ün elinden aldı.

Törende ayrıca, ilçe sporuna yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Tertip Komitesi Üyelerine Emin Soydan Doğru'ya, Doğan Ciner'e, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak'a ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman'a plaketleri, İlçe Kaymakamı Aytaç Akgül tarafından verildi.

KAYMAKAMLIK KUPASI FİNALİNDE SAHA KARIŞTI
KAYMAKAMLIK KUPASI FİNALİNDE SAHA KARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:57:02
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?