1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Cesedi çayda bulundu

3 GÜNDÜR KAYIP OLAN ŞAHSIN CESEDİ ÇAYDA BULUNDU

Adıyaman'da, 3 gündür ailesi tarafından her yerde aranan kayıp şahsın cesedi pirin çayı içinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 3 önce ikamet ettiği Yeşilyurt Mahallesinde ki evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Aydın Arslan'ı (22) ailesi her yerde aramaya koyuldu.

Jandarmaya kayıp ihbarında bulunan aile, zihinsel engelli çocuklarını 3 gündür her yerde arıyordu. Başka bir zihinsel engelli arkadaşıyla Kadın Çocuk ve Doğumevi Hastanesi civarında görüldüğü söylenen Aydın Arslan için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Dağ taş her yeri arayan Arslan ailesi, yakınları ve jandarma ekiplerine pirin çayına

yakın olan köylülerden bir ihbar geldi. Çay içerisinde erkek cesedi gördüklerini jandarma ekiplerine ihbar eden köylülerin verdiği bilgiler üzerine olay yerine gelen Arslan ailesi suyun içindeki cesedin 3 gündür kayıp olan çocukları Aydın Arslan'a ait olduğunu tespit etti. Yapılan incelemeler ve çalışmaların ardından ceset sudan çıkarıldı.

Oğlunun cesedi üzerinde otopsi yapılmasını istemeyen Baba Abuzer Arslan, oğlunun sudan çok korktuğunu belirterek,"3 gündür oğlum kayıptı. En son doğumevi hastanesi önünde başka bir engelli arkadaşı ile gezinirken görülmüş. 3 gündür komşular ve jandarma ekipleriyle oğlumu arıyorduk. Bugün pirin çayına yakın bulunan korulu köyünde ikamet eden köylüler çay içinde bir erkek cesedi gördüklerini jandarma ekiplerine ihbar etmişler. Bizde ihbar üzerine buraya geldik. Ve cesedin kayıp oğluma ait olduğunu tespit

ettik. Oğlum zaten zihinsel engelliydi. Kimseden şikayetçi değilim ve oğlumun cesedinin üzerinde otopsi yapılmasını istemiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

3 GÜNDÜR KAYIP OLAN ŞAHSIN CESEDİ ÇAYDA BULUNDU
3 GÜNDÜR KAYIP OLAN ŞAHSIN CESEDİ ÇAYDA BULUNDU
3 GÜNDÜR KAYIP OLAN ŞAHSIN CESEDİ ÇAYDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 16:45:02
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 17:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?