7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Chairman'ın Gazze'yi anlattı

FİLİSTİNLİ NASER ELSADİ CHAİRMAN GAZZEYİ ANLATTI

İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından organize edilen, Gökkuşağı ile Bilgi ve Hikmet Dernekleri tarafından desteklenen etkinlikte Filistinli Dr. Naser Elsadi Chairman Gazze'yi anlattı.

Bilgi ve Hikmet Derneği salonunda gerçekleştirilen toplantı Hüseyin Erdem'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. 'Rotamız Filistin, yükümüz özgürlük' adı altında düzenlenen toplantıya İnsani Yardım Derneği (YADER) Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Murtaza Yetiş ile birlikte dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.

İHH Yardım Vakfı Gönüllüsü Abdullah Keskin Şeyh Ahmet Yasin'in İslam ümmetine vasiyetini okurken, 82. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Murtaza Yetiş kendisinin de Gazze'ye gönüllü olarak gittiğini ve oradaki durumun içler açısı olduğunu dile getirdi.

YADER Başkanı ve İHH Gönüllüsü Abdurrahman Gürbüzcan ise, Gazzede yaşananların tüm Müslümanlar tarafından bilinmesi gerektiğini ve bu amaçla Filistinli Dr. Naser Elsadi Chairman'ın Gazze'yi anlattığını vurguladı.

Filistinli Dr. Naser Elsadi Chairman'ın ise konuşmasında Gazze'de her gün insanların öldüğünü vurgulayarak Mescidi Aksaya sadece Filistinlilerin değil tüm Müslümanların sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Chairman, Arap ülkelerinin kendilerine destek vermediğinin altını çizerek, Türkiye'den gelen yardımların önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

FİLİSTİNLİ NASER ELSADİ CHAİRMAN GAZZEYİ ANLATTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 15:28:02
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 23:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?