6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

CHP Gerger ilçe başkanı vefat etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gerger İlçe Başkanı Mehmet Özdemir ve ağabeyi Ramazan Özdemir, geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, ağabeyi Ramazan Özdemir (65) ile birlikte partisinin Adıyaman'daki toplantısına katılan Mehmet Özdemir (64), toplantı dönüşü trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Gerger ilçesi 14. kilometrede Çifthisar köyü yakınlarında meydana gelen kazada, yolun kenarındaki ağaca çarpan Ramazan Özdemir yönetimindeki 02 FL 669 plakalı otomobil, 23 metrelik uçurumdan dereye yuvarlandı. Ramazan Özdemir olay yerinde hayatını kaybederken, araçtan yaralı olarak çıkartılan Mehmet Özdemir ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Mehmet Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastane morguna kaldırıldı. 

Olayı duyan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve çok sayıda kişi hastaneye gelerek, CHP birinci sıra milletvekili adayı Şevket Köse, İl Başkanı Abdulkadir Açıkgöz, İlçe Başkanı Hüseyin Yargıcı ve partililere taziye ziyaretinde bulundu.
CHP İl Başkanı Abdulkadir Açıkgöz, 1977 yılında CHP il başkanı olduğu dönemde Mehmet Özdemir'e ilçe başkanlığı görevini verdiklerini ve yıllardan beri bu görevi yürüttüğünü belirterek, "Mehmet Özdemir'in ailesi başta olmak üzere tüm CHP'li arkadaşların başı sağ olsun. Acımız çok büyük" dedi. 

CHP birinci sıra milletvekili adayı Şevket Köse ise, Mehmet Özdemir'le birlikte toplantıda olduklarını ve Gerger ilçesine dönüşte kaza geçirdiklerini söyledi. 

Mehmet Özdemir'in cenazesi hastane morgundan alınarak, Gerger ilçesine götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 01:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?